Traductor professional

Qui est un traductor professional?

Un traductor professional és una persona que es dedica a la traducció; és a dir, a expressar en una llengua allò que està escrit o que s’ha expressat en una altra. Els traductors que desenvolupen la seva activitat de manera professional i que han obtingut certes qualificacions es poden considerar traductors professionals.

Qui està capacitat per ser un traductor professional?

La carrera d’un traductor professional comença en general a través de l’obtenció d’un títol oficial de traductor i intèrpret. És necessari estar format en la pràctica de la traducció, tenir un coneixement real i profund de la llengua pròpia així com de la llengua o llengües amb què es treballarà. Els traductors poden especialitzar-se, a més, en un o diversos camps, i oferir d’aquesta manera una feina de més qualitat i precisió. L’experiència és, sens dubte, un altre dels elements essencials que avalen aquests professionals del llenguatge.

Per què cal treballar amb una agència?

Posem a disposició del client els nostres més de divuit anys d’experiència i una borsa de traductors, la qual cosa permet trobar el professional més adequat per a la tasca sol·licitada. Oferim, a més, una garantia de qualitat, ja que disposem de les normes ISO 9001 i UNE 15038. Treballar amb una agència com Deltatext permet guanyar temps, qualitat i eficiència.

Què ens diferencia i quins avantatges oferim?

A Deltatext, posem més de 2.000 traductors qualificats a disposició dels nostres clients, traductors especialitzats en una varietat de camps diferents. Oferim, a més, la possibilitat de generar i estructurar memòries de traducció i glossaris específics per al client, amb la qual cosa s’estableix un sistema de coherència i uniformitat en totes les traduccions. Com que disposem de traductors professionals i revisors especialistes proporcionem així mateix un avançat sistema de revisions.

Atès que disposem d’eines tecnològiques pròpies i un sistema de control de qualitat, oferim una relació qualitat-preu extremadament competitiva.

Sol·liciteu-ne més informació.
Traductor professional